Ремонт на апартамент

Вече ви разказахме за детската стая от този апартамент.

Тук можете да видите снимки на останалите помещения.Интериорен проект и изпълнение – IQ Design.

Всичко, което работата по това жилище включва, е описано тук и в статиятаПрекрояване на апартамент от 90 кв. м.

ДНЕВНАТА е частично е преработена по следния начин:

– Част от площта на дневната е добавена към детската, а част от площта на детската е отнета в посока към дневната, така че да бъде ‘извъртяна’ една стена, на която да е разположен ТВ център, за да бъде постигната максимална функционалност в обзавеждането. (Цялата стена между хола и детската е облечена с 10 см вата с цел да се изолира звуково детската стая, тъй като на тази стена е разположен ТВ и аудио модул).

– По първоначален проект е предвидено дневната да има интериорна врата. По желание на клиентите тази врата отпада и е разширен входният отвор и така визуално дневната ‘прелива’ към антрето.

– Първоначално планираният кухненски бокс е със самостоятелна входна врата. След промяната, тази врата отпада и той остава като ниша в общото пространство. Кухнята е решена П-образно. Отново имаме видими елементи на кухненско обзавеждане – МДФ с лак (гланц). Проект – Ай Кю Дизайн, изпълнение – Фри Флекс.

.

.

.

В изпълнението на кухнята са вложени скъпи и качествени механизми и материали за вграждане, които сами по себе си повишават експлоатационните качества на кухнята и удължават живота на мебелите.

Интересно е цветовото решение – изключително меко и приятно съчетание с екрю, което позволява на кухнята да изглежда светла и просторна. Така тежката П-образна конструкция изглежда олекотена.

Уредите за вграждане са от NARDI/ FABER.

Фурната за вгарждане е изпълнена от бяло (кремаво) стъкло и визуално се слива с лицевите елементи на мебела. Кухненският модул завършва с висок триъгълен трапезарен шкаф, който ‘отсича’ кухненският бокс от зоната за хранене и функционално обслужва нуждите в трапезарната зона.

Масата е за шестима. Изработена е от МДФ с естествен фурнир. Удебелен ъгловат дизайн. В осевата линия на трапезарната маса е изработен (по проект на Ай КЮ ДИЗАЙН) мебел с :
– нисък модул (функционално предназначение шкаф)
– и висок модул от кафяво стъкло (с предназначение бар плот).

Меката мебел е Г-образна с лежанка. На фирма Класик ООД. Модел РИМИНИ. Решен е в двата цвята на дневната – тъмно кафяво и бежово (екрю). ТВ модулът е поръчан по индивидуален проект с нисък масивен модул и горни рафтове от стъкло за по-олекотена визия.

Изработен е висок и тесен модул с такива размери и визия, че да повтори обема на тонколоните.

.

Леко е увеличена площта на КОРИДОРА за сметка на баните. Така се омекотиха формите и се избегнаха острите ъгли. На една от стените е разположен мебел по индивидуален проект. Специфичното е, че този мебел не стои на пода, а е закачен на стената. Това придава съвсем друга визия. Висящите мебели напоследък са много модерни решения за банята.
Този мебел е олекотен с предназначение съхранение на дребни вещи. На него има и голямо огледало. Срещу него има мебел тип антре, който е този мебел е изпълнен по индивидуален проект, с по-нетрадиционно визуално решение.

Видимата равнина на този мебел е огледало с размерите на една интериорна врата.

Всички интериорни врати са PORTA от Нитера ООД.

.

.

.

.

Направете запитване за безплатен идеен и работен

проект за интериор.

Научете повече

Advertisements

One response to “Ремонт на апартамент

  1. Душ кабините са брутални.. особенно втовата, ако имам такава от там няма да изляза 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s