Мебелна къща ЯВОР, София – 6 снимки

На 14 май официално беше открит първият магазин на бъгарската мебелна марка ЯВОР в София. Лентата беше прерязана лично от кмета на София – г-н Бойко Борисов, от кмета на Пазарджик – г-н Тодор Попов и от президента на компанията – г-н Благо Солов.

ЯВОР е една от най-старите и популярни български мебелни марки.

Създадена през 1992-ра година в Пазарджик, фирмата се занимава с доставка и дистрибуция на мебели в цялата страна.

До сега продуктите на ЯВОР се предлагаха в Пазарджик и Варна в собствени мебелни къщи, а в София и другите населени места се предлагаха чрез дистрибуторски мрежи.

Водена от желанието да предложи по-добро обслужване, по-изгодни цени и по-атрактивни отстъпки за клиентите си, компанията започна изграждането на собствена търговска мрежа в цялата страна .

След Пазарджик, Варна и София, през юни ще отвори врати мебелна къща ЯВОР в Перник, а през ноември и втората голяма мебелна къща ЯВОР в София в кв. Надежда, както и мебелна къща – Велико Търново.

Новите обекти на ЯВОР се изграждат съвместно с верига хипермаркети ТЕХНОПОЛИС – лидер на пазара за бяла, черна, офис техника и IT – което ще допринесе за по-добро обслужване,  съвместни промоции, както и повече удобства на домакинствата чрез възможността да пазаруват всичко за дома „под един покрив” .

Мебелна къща ЯВОР – София е разположена в Младост 4, непосредствено до ТЕХНОПОЛИС – Младост върху 6 000 кв.м., от които около 4 000 търговска и 2000 складова и обслужваща площ.

Ще бъдат разкрити над 90 работни места. Инвестицията на компанията в столицата възриза на 10 000 000 евро.

Очаква се до края на годината с разкриването на новите търговски обекти числеността на заетите в ЯВОР да достигне 1000 души, а дейността да се осъществява в над 50 000 кв.м. търговски и складови площи.

Фирмата е убедена, че в условията на финансова криза, момента е изключително подходящ за пазарна експанзия и развитие на нови пазари, услуги и продукти в услуга на потребителя.

Продуктите с марката ЯВОР се произвеждат в България, от български производители под контрола на ЯВОР, както и в Полша, Китай, Индия, Виетнам, Италия, Германия и др.

Мебелна къща ЯВОР  в София стартира с изключителни ценови предложения. Под мотото „Сезонът на отстъпките” се предлагат продукти с големи ценови намаления. Целта на ЯВОР е ясно да заяви, че на пазара могат да бъдат предлагани качествени продукти на разумни цени. Пазарувайки директно от ЯВОР, потребителя ще заобиколи едно звено от веригата на посредници между производителя и пазара, както и ще получи отлично обслужване и големи възможности за избор на обзавеждане .

Двамата кметове, на София и Пазарджик,  прерязаха лентата на обекта, изразявайки подкрепата си към българските инвестиции, към развитие на българските компании и разкриване на нови работни места в този момент.

………………………………………………

Направете запитване за безплатен идеен и работен

проект за интериор.

Научете повече

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s