Jump The Gap


Jump The Gap е международен конкурс по дизайн, организиран от Roca в сътрудничество и с подкрепата на Barcelona Design Centre (BCD). Конкурсът предоставя поле за изява на …… студенти и млади професионалисти до 35 годишна възраст от областта на интериорния и продуктов дизайн и архитектурата от цял свят. Конкурсът дава шанс на участниците да премерят силите си в глобален мащаб и да демонстрират уменията и креативността си.

Силно участие на България в Jump the Gap

С тази инициатива глобалната марка за дизайн и интериорно обзавеждане на санитарни помещения Roca е вярна на корпоративното си кредо, за което е характерен стремежът на компанията чрез концептуално иновативни идеи да гради мост между настоящето и бъдещето, между мечтите и реалността.

ЕТО ЗАЩО ТРЕТОТО

издание на Международното дизайнерско състезание Roca избра името Jump The Gap, което предава желанието на марката Roca да подкрепя и мотивира проекти, надскачащи бариерите на възможното и съществуващото. Jump The Gap отразява Roca философията, която гласи “Проектирай днес продуктите на бъдещето!” Не случайно Група Roca е световен лидер в производството на обзавеждане за баня. В разработването на продуктовите линии на компанията участват водещи световни дизайнери и студиа като Дейвид Чипърфийлд, Белен & Рафаел Монео, Рамон Бенедито, Херцог & де Мьорон, Шмид & Лакнер, Було Дизайн, Алеси и Паломба.

John Pawson, председател на международното жури, което ще оценява проектите арх.

…………………………………………………

Направете запитване за безплатен идеен и работен

проект за интериор.

Научете повече

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s