За съвпаденията по време на криза

А вие какво мислите?

Advertisements

5 responses to “За съвпаденията по време на криза

  1. Няма случайни неща, факт. Повторението обаче е само обратната страна на различието. Различието се съдържа в повторението и обратно, повторението е мултиплицирано различие. Следователно те двете едно без друго не могат, защото са едно цяло. А дали ние ще забележим повторението или пък различието, зависи само от нас, от това накъде ще насочим собственото си внимание. Защото нашето АЗ е просто нашето собствено внимание.
    Иначе идеята ви да поставите едно до друго няколко повторения е забавна и нали не влагате нищо лично и нестрадате за това че някой се опитва да ви копира. Създаването на копие е само едно от доказателствата, че оригиналът е бил на ниво. Желая ви успех и всички копия на вашите прекрасни идеи да работят предимно във ваша полза.

  2. Благодаря за сърдечния коментар! Напълно съм съгласна! Идеята е да провокираме и да насочим вниманието! Няма обидени.

  3. Хора, самоуки за 100 лева правят „реклама“ .. това е факт, но само хора като нас които са учили, учат и ще продалжават да се учат, ТВОРЯТ .. Този проблем не е от днес, не е и от вчера, нищо не е случайно. Поздрави и успех от bulpr.com

  4. Благодаря за емоционалния коментар! Вие сигурно сте видели доста такива неща…

  5. Не ми харесва, че пращате спам 😦

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s