Снимки от откриването на АИКО

На 7 март, събота, отвори врати третият поред салон от веригата Мебелни салони АИКО. Адресът на най-големия мебелен салон в централна България е гр. Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий № 50. Лентата на новият салон прерязаха управителят на „мебелни салони АИКО“ Мариан Душков и кмета на гр. Стара Загора – проф. Светлин Танчев.

Хиляди жители на града и околностите, посетиха най- новия салон за мебели. Всеки от тях пусна талонче с желание да спечели в томболата, в която се раздадоха страхотни награди като холна гарнитура, трапезарна маса с четири стола, релакс фотьойл и др. Само 10 – има от тях обаче бяха щастливците, които си тръгнаха с подаръци. Те бяха изтеглени на случаен принцип през един час – целият ден.

Салонът на АИКО в гр. Стара Загора е с обща площ 12 000 кв.м, от които търговската площ е цели 8 000 кв. метра. Инвестицията възлиза на стойност 10 млн. евро.

С откриването на новият си салон, компанията осигури възможност на всички жители от централна България, да избират от изключителното разнообразие на качествени мебели и услуги, които фирмата предлага от 15 години в столицата.

В новия салон на фирмата в гр. Стара Загора, работят общо 96 души. С тази бройка за мебелни салони АИКО вече работят 360 души, които преминават периодично обучение за поведение с клиентите.

Тази година мебелни салони АИКО навършват 16 години от създаването си.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s