Lux Only

Най-престижните европейски колежи, най-големият матрак, произвеждан някога, най-ценните напитки, най-впечатляващите мебели – всичко това и още много изненади на откриващото се утре изложение.

Топмоделът Асдис Ран Гунарсдотир

Топмоделът Асдис Ран Гунарсдотир

Топмоделът Асдис Ран Гунарсдотир, съпруга на исландския нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, ще присъства на откриването на щанда на британската компания за луксозно обзавеждане на дома Laura Ashley на изложението Lux Only 2008. Асдис ще участва в обявяването на най-новия проект, по който компанията работи в България, интериора на най-големия морски курорт на Балканите, разположен до Царево, Costa del Croco.
С безспорна притегателна сила ще се ползва и щандът на „Интеграл”. Там ще бъдат представени програмите за деца от 12 до 18 години на най-престижните и скъпи колежи в света. Елитното образование попада за първи път в списъка на луксозните продукти, представени на най-бляскавото българско изложение. Специално за него пристига Жак Бунин, директор по приема в най-престижния швейцарски колеж „Ла Розе”. Той ще се срещне с хората, желаещи да учат в прочутото училище, и да отговори на всички въпроси, които ги вълнуват. Без съмнение в хит ще се превърне луксозният продукт „Карибски коктейл” – уникална възможност за изучаване на английски език на екзотичния остров Барбадос. Домакините от „Интеграл” са подготвили и специална изненада за посетителите на изложението: те ще се потопят в колорита на Карибите с продукти, доставени специално за събитието.
Друг продукт, който ще завладее вниманието на посетителите, е чудотворната капсула за вечна младост HyaVita, представена от най-голямата фармацевтична компания на българския пазар Actavis. Капсулата, която за първи път позволява животворната за кожата хиулоронава киселина да се приема директно, се радва на изключителна популярност сред дамите, които са загрижени за перфектната си визия, независимо от възрастта. Мъжете, които в последно време все повече се грижат за себе си, също проявяват интерес към магическата формула на HyaVita.
На щанда на матраци ГЕН посетителите ще представят нещо уникално – най-големия матрак в Европа, а вероятно и в Америка. Досега най-големият матрак, за който изложителят има сведение, е матрак 8 на11 фута в хотел в Лас Вегас. Изложеният на Lux Only 2008 матрак-гигант е с размери 3,2 м на 4 м и е придружен от подобаващи възглавници – с размери 1м на 1,4 м.

Chivas Regal 25 Year Old

Chivas Regal 25 Year Old

Pernod Ricard, превръща в звезди гостите, поканени да вземат участие в уникалните дегустации на изключителни питиета. За премиерата на Chivas Regal 25YO пристига Алан Грейг, световен посланик на марката. Той ще представи наследника на най-известното уиски на компанията Chivas Regal 25 – годишно, веднага след премиерата му в Ню Йорк. Да приветстват новия еликсир там се стекоха холивудски знаменитости, политици и много поклонници на изискания стил.

Martell FINE COGNAC

За тейстингите на Mumm, Martell и на специалната винена селекция са поканени родни звезди, политически фигури и познавачи на истински добрите напитки.
В изложението тази година участват 72 компании от всички сфери на луксозния бизнес: мода, автомобили, яхти, самолети, бижута, имоти, обзавеждане за дома, най-скъпото образование в света, космически процедури за поддържане на форма, екзотични пътешествия, гурме специалитети и специални напитки.
Цената на входните билети е 12 лв. за възрастни и 6 лв. – за деца. Работното време на изложението от 4 до 7 декември в Интер Експо Център е от 12 до 22 ч.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s